Klik HIER voor de homepage van de Oudenrijn Tennis Club
Zoeken

Europaweg 48
3451HG Vleuten
route
030 - 6664686
e-mail

Toernooi tel.
06-41385317

OTC > Vereniging > Lidmaatschap > Aanmelden

Aanmelden gaat online !

Hieronder nog een aantal belangrijke wetenswaardigheden voordat u zich met onderstaande koppeling inschrijft:

  • Als je al eens bij een andere vereniging lid bent geweest, vermeld dan het bondsnummer op het inschrijfformulier. Dat is voor de verwerking van de aanmelden makkelijker. Weet je het bondsnummer niet meer, vermeld dan het niveau waarop je vroeger hebt getennist.
  • Als u zich inschrijft als lid wordt u niet automatisch ingeschreven voor tennisles (en andersom). Voor tennisles kunt u zich aanmelden via het menu training van deze website.
  • Wanneer wij uw inschrijving hebben ontvangen, krijgt u van ons een factuur en wordt het lidmaatschap automatisch geincasseerd of u maakt het bedrag zelf over.
  • Na betaling ontvangt u de KNLTB pas die gebruikt moet worden voor het afhangsysteem en tevens uw inschrijving bij de KNLTB bevestigd.
  • Wilt u ervoor zorgen dat u een pasfoto inleverd, zodat wij een KNLTB pas aan kunnen vragen. Zonder pasfoto is dit niet mogelijk.
  • Opzeggingen met betrekking tot het lidmaatschap van het volgende jaar dienen voor 1 november van het geldende binnen te zijn. U kunt zich afmelden via deze website onder het menu vereniging/lidmaatschap/afmelden
  • Openingstijden buitenbanen: alle dagen van 8:30 uur tot 23:00 uur. Gebruik van verlichting is afhankelijk van de openingstijden van het sportcentrum.
  • Bij inschrijving na 1 januari (tot 31 maart) worden de resterende kalendermaanden in rekening gebracht. Bij inschrijving na 1 april wordt 9/12 van het jaarbedrag in rekening gebracht (exclusief inschrijfgeld).
  • Sportcentrum Oudenrijn behoudt zich het recht om een aantal keren per jaar het hele of een gedeelte van het sportcomplex te reserveren t.b.v. evenementen. Aankondiging hiervan zal vooraf worden aangegeven.

SENIOR - geboren op of vr 31 december 2000...

JUNIOR - geboren tussen 1 januari 2001 en 31 december 2005...

JUNIOR - geboren tussen 1 januari 2006 en 31 december 2010...

JUNIOR - geboren op 1 januari 2011 of recenter...

DALUREN...

Lees HIER meer informatie over dit lidmaatschap.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Copyright 2011 Oudenrijn Tennis Club. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact