Klik HIER voor de homepage van de Oudenrijn Tennis Club
Zoeken

Europaweg 48
3451HG Vleuten
route
030 - 6664686
e-mail

Toernooi tel.
06-41385317

Banen bespeelbaar ja/nee

Beste tennisser,

 

De banen zijn weer bespeelbaar. Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws i.v.m. het winterse weer.

OTC, de tennisvereniging in het hart van Leidsche Rijn!!

Enkele redenen waarom u lid wordt van OTC zijn:
  • 6 ClayTech all-weather tennisbanen die het hele jaar door bespeelbaar zijn
  • Een gezellige vereniging met het hele jaar door diverse activiteiten
  • Tennislessen en KNLTB competities voor jong & oud 
  • Alle dagen van de week open, van 08.30 tot 23.00 uur
  • Geen bardiensten maar een professionele horeca (met grand café)
  • OTC is gevestigd in Sportcentrum Oudenrijn met vele faciliteiten als tennisbinnenbanen, squashbanen en een fitness- & healthcentrum
  • Geen wachtlijst, nu aanmelden is vandaag nog spelen
Surf maar eens rond op onze website. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

OTC Openingstoernooi 17+

Nieuws van 12 february

Nu het snerttoernooi achter ons ligt en de winter de laatste stuiptrekkingen vertoont, kijken we langzaamaan weer naar het nieuwe tennisseizoen.

Traditiegetrouw zullen we het seizoen weer inluiden met het Openingstoernooi op zaterdag 24 maart. In een aantal rondes zullen jullie steeds met een andere partner een partijtje spelen. Je wordt ingedeeld op speelsterkte en aan het eind zijn er natuurlijk weer fantastische prijzen te verdelen!! Dus schrijf je nu in.

  • Wie: OTC leden & niet leden, vanaf 17 jaar
  • Wanneer: zaterdag 24 maart vanaf 13.30 uur, we eindigen ergens tussen 17 en 18 uur met een gezellig borrel & prijsuitreiking
  • Wat: dubbel & mix wedstrijdjes op tijd verdeeld over de middag

Groeten en tot dan,

 

Noëlle en Silvia

OTC Nieuws - februari 2018


Nieuws van 12 february

Bestuurlijk nieuws

Op bestuurlijk gebied hebben we een paar updates voor je. Zo zoeken we een nieuwe OTC ledenadministrateur. Na een paar jaar de ledenadministratie gedaan te hebben vindt Cynthia het tijd om het stokje door te geven. Heb je interesse, stuur dan een berichtje naar bestuur@oudenrijntennisclub.nl.

Jasper van Leeuwen heeft sinds 1 januari 2018 de functie van algeheel eindverantwoordelijke voor Sportcentrum Oudenrijn overgenomen van Rob Veldhuis. Jasper heeft ook Rob zijn functie in het OTC bestuur overgenomen. Hierbij een korte introductie van Jasper:

“De meeste van jullie zullen mij al kennen, omdat ik al zo’n 10 jaar in het sportcentrum rondloop en al meerdere jaren lid ben van OTC. Ik kijk er erg naar uit om bij te dragen OTC nog verder te helpen. Bij vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar via jasper.vanleeuwen@sportcentrumoudenrijn.nl of op de tennisbaan natuurlijk!”

 

Facilitair nieuws

Onze tennisbanen worden bij ‘normale’ weersomstandigheden volgende week (21 t/m 23 februari) voorzien van groot onderhoud zodat ze er weer een tijdje tegenaan kunnen. Per dag worden er 2 banen gedaan. Dat betekent dat er volgende week minder banen beschikbaar zijn voor vrij spelen. Houd hier dus rekening mee als je volgende week vrij wilt tennissen.

 

Utrechtse Tennis Kampioenschappen

Heb jij je al aangemeld voor het grootste KNLTB tennistoernooi van Nederland? In de week van 10 t/m 18 maart a.s. organiseren de 21 Utrechtse verenigingen de UTK 2018. Er wordt getennist op 15 parken met all-weather banen, waaronder bij OTC, en iedereen (vanaf 4 jaar oud) kan meedoen aan dit supergave toernooi. Ga snel naar www.utk.nu voor alle info en schrijf je in! De inschrijving sluit overigens 22 februari om 18 uur dus wees op tijd.

 

Competitie nieuws

Voor de jeugd die Rood of Oranje speelt start de Tenniskids World Tour op zondag 18 maart a.s. De jeugd in Groen & Geel en de reguliere KNLTB Voorjaarscompetitie start in het weekend van 6, 7 en 8 april. Er doen weer veel teams mee dus een hoop gezelligheid op en rond de banen! Zodra er meer informatie is dan zal onze VCL, Senda, dit communiceren met de teamcamptains & teams. De jeugdteams worden geïnformeerd door Jeroen & Igor.

Binnenkort volgt ook nog een informatieavond over 8 & 9 competitie. Dit is een nieuwe competitiesoort vanuit de KNLTB. Een uitnodiging volgt z.s.m.

 

Zomer tennislessen

Wil je komende zomer weer tennisles volgen en werken aan je slagenarsenaal, dan kun je je nu inschrijven via de BTA website of via het persoonlijke inschrijfformulier dat je in je mailbox hebt ontvangen vanuit BTA. Speciaal voor de jongste jeugd gaan we ook Tenniskids Blauw aanbieden (4 tot 6 jarigen). Inschrijven voor de zomerlessen kan tot 1 maart, de lessen starten in de week van 2 april en lopen door t/m september (muv schoolvakanties en feestdagen).

 

Senioren Activiteiten

Het snerttoernooi hebben we achter de rug en was een supergezellige en sportieve avond, de wintercup is nog in volle gang (succes wintercuppers met de laatste loodjes) en de wekelijkse OTC labelavond vindt in februari, maart en april plaats op de dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur. Kortom weer genoeg om je agenda mee te vullen.

Maar vergeet deze niet: het traditionele OTC Openingstoernooi komt er aan op zaterdag 24 maart. Dus schrijf je in via de site (ook niet-leden mogen deelnemen).

Lid worden bij OTC?

OTC is een gezellige vereniging met ongeveer 600 leden. We hebben geen wachtlijst dus vandaag lid worden is ook vandaag tennissen.

Klik HIER voor meer informatie over de lidmaatschappen bij OTC.

Tennislessen Junioren & Senioren

OTC biedt verschillende cursussen voor junioren als senioren in zowel de zomerperiode (apr-sept) als de winterperiode (okt-mrt). De trainingen worden verzorgd door Balance Tennis Academy (BTA). Om deel te nemen aan de trainingen dient u lid te zijn van OTC.

Klik hier voor meer informatie over de tennislessen bij OTC

Facebook pagina OTC

Facebook pagina OTC

Word lid van onze facebook-pagina en krijg alles mee wat er gebeurd bij OTC!

Heb je daarnaast zin om te tennissen maar kun je geen tennismaatje vinden, kijk op facebook of iemand zin heeft een balletje te slaan! Dus meld je snel aan op: OTC facebook

Jaarkalender Activiteiten 2018

OTC organiseert diverse activiteiten voor haar leden. Onderstaand tref je het overzicht aan van activiteiten die we in 2018 op de agenda hebben staan. Zodra de inschrijving opent dan ontvang je een uitnodiging per mail.

 

Datum Activiteit Doelgroep
jan

OTC Winter Label op vrijdagavond

18+
27 jan OTC Snert Toernooi in de hal 18+
nov - mrt OTC Wintercup 2017-2018 18+
feb / mrt / apr

OTC Labelavond op dinsdagavond

18+
10-18 mrt

Utrechtse Tennis Kampioenschappen 2018, www.utk.nu

 
24 mrt OTC Openingstoernooi 18+
apr - jun KNLTB Voorjaarscompetitie 2018  
mei / jun / jul

OTC Labelavond op maandagavond

18+
? OTC Familietoernooi  
30 jun - 8 jul

Oudenrijn Open 2018

15+
3 - 9 sept OTC Clubkampioenschappen senioren 18+
aug / sep / okt

OTC Labelavond op donderdagavond

18+
2, 3 en 4 sep Clubkampioenschappen Junioren jeugd
sep - okt KNLTB Najaarscompetitie 2018

 

? Smartlappentoernooi Jeugd jeugd
nov / dec

OTC Winter Label op vrijdagavond 

18+

 

Actueel bij OTC

   
 

12 - 28 feb

OTC Nieuws - februari 2018


Ons Park Dashboard

Ons Park Dashboard

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Copyright 2011 Oudenrijn Tennis Club. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact